Spiritueel Ontmoeten

Al heel mijn leven communiceer ik met de onzichtbare wereld. Paranormaal is voor mij héél normaal. Voor mij bestaat er geen scheidingslijn tussen de twee werelden en gaan 3D en 5D samen hand in hand door het leven. Nu begeleid en ondersteun ik al meer dan 15 jaar mensen die op mijn pad komen, die ook verlangen naar deze (nieuwe) wereld.
Herken jij je ook in mijn zielsdoel, droom jij ook van een wereld waarin we in vrijheid met elkaar kunnen leven, of kan je wel wat hulp gebruiken in je eigen levensproces, dan ben je welkom op de laatste zaterdagmiddag van de maand voor een

 

“Soul-Meeting” bij Essential Awakening in wijkvereniging Rokkeveen te Zoetermeer

Essential Awakening betekent letterlijk; ‘ het wakker worden van je essentie’. Puur jezelf Zijn, zonder beperkende gedachten in je hoofd. Het heeft ook te maken met het verlangen naar vrijheid en onvoorwaardelijke liefde.

Bij een bijzonder evenement hoort een bijzonder geschenk. Iedere deelnemer ontvangt een unieke SOULMEET cadeau. Deze SOULMEETS hebben allemaal een andere energie. Op dit moment zijn er al meer dan 100 ‘geboren’! Deze kosmische symbolen verhogen de energie, waardoor jij je weer beter gaat voelen!”| Nieuwsgierig hoe deze SOULMEETS er uit zien? Je kunt ze bewonderen in de 5D webshop op mijn website www.essential-awakening.nl.

Heb jij er net zoals ik ook zin in om andere Lichtwerkers te ont-moeten, Ingrid Jetten- von Oven. Vragen 06 18072973
mail ingrid.jetten@xs4all.nl

Vanaf 28 -01-2023 iedere laatste zaterdag van de maand
• Tijd: van 13.30 – 16.00 uur
• Kosten: 25 euro incl. SOULMEET (ter waarde van € 12,95)
• Drankjes voor eigen rekening
• Plaats : Wijkvereniging Rokkeveen,
• Prismalaan 34 (Naast Zwembad “De Veur”) 2718 CX Zoetermeer
• Aanmelden via de website of mail.

x