ZOETERMEERS MANDOLINE ORKESTEUR MUSICA

Het Zoetermeers Mandoline Orkest is opgericht in 1947 en kreeg de naam “Terang Boelan”. In 1990 is de naam veranderd in “Euromusica”. Momenteel bestaat het orkest uit 11 leden. De volgende instrumenten worden in ons orkest bespeeld: mandolines, mandola’s , mandoloncello en gitaar.

Het repertoire van het mandolineorkest omvat verschillende soorten muziek, variërend van populair tot licht klassiek. Om wat voorbeelden te noemen; we spelen een Troika, een potpourri met muziek van Beatles en Rolling Stones, een potpourri met bekende Amerikaanse liedjes, maar ook “Edelweiss”, “Zomer in Zeeland” en de “Zuiderzeeballade”.

En we vinden het erg leuk om kerstconcerten te geven, ook daarvoor spelen we prachtige kerstnummers.

Helaas bestaat ons orkest momenteel uit oudere leden, maar iedereen is nog steeds erg enthousiast. Een van onze leden is 90 jaar en komt wekelijks met de regiotaxi uit Leidschendam. Het zou erg leuk zijn, als we er leden bij zouden kunnen krijgen. We repeteren op maandagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur in het gebouw van de wijkvereniging Rokkeveen. De contributie bedraagt € 15,- per maand.

Iedereen is van harte welkom, om eens te komen luisteren.

Voor informatie kunt u bellen met Anneke Teunissen: 06 29047693

Emailadres: annewilteun@ziggo.nl.

 

x